Llagostins estofats amb allets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Uns estalvis (salvamanteles)
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim els llagostins i els flamegem uns tres minuts i els reservem.
A part, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i quan és una mica rossa, afegim els alls laminats i el sofregit de tomàquet.
Seguidament, afegim el vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim els llagostins i deixem que cogui tot plegat cinc minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja podrem servir la cassola a taula, amb un estalvis a sota, per tal de no cremar les estovalles.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: