Sardines estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picada, els alls aixafats, la fulla de llorer, una branca de julivert i una branqueta de farigola.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, el vi blanc i el cullerot de fumet de peix, i deixem que arrenqui el bull.
A part, netegem les sardines, els hi traiem el cap, les enfarinem i les fregim amb oli d'oliva, fins que estan daurades i tot seguit, les afegim a la cassola i a foc baix, deixem que s'acabi de coure tot el conjunt i ja les podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se