Filets de llobarro amb espàrrecs verds i cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Dos cassons grans
Un colador
Una cassola marinera metal·lica gran
Un batedor de varetes
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, amb l'ajud d'un ganivet, tallem la part gruixuda dels espàrrecs i la resta la fiquem a coure amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, fins que són cuits al "dente", i els reservem tot colant el brou de coure'ls.
A part, en un cassó amb un dit d'aigua obrim les cloïsses una mica i les reservem tot colant el suc.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba i els alls laminats.
Quan són daurats, afegim un polsim de farina i remenem amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim el got de vi blanc i el suc tant dels espàrrecs, com de les cloïsses, i deixem que vagi conent a foc baix, uns dotze minuts.
Mentre la salsa va coent, agafem els llobarros, els netegem i els filetegem en dos trossos a lo llarg i en dos trossos a lo ample.
A continuació, salpebrem els filets de llobarro, i els afegim a la cassola amb el foc baix uns deu minuts, fins que veiem que ja són cuits al nostre gust.
Ja per acabar el plat, espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota la cassola per tal de no cremar les estovalles.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se