Llucets arrebossats amb boles de meló a la romana
Categoria:
Tipus de plat: Tempura
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze llucets de mida mitjana
- Quaranta boletes de meló a la romana (les trobareu a les meves receptes)
- Farina
- Sal
- Sis ous batuts
- Oli d'oliva
Utensilis
Una paella gran
Un bol gran de vidre
Una safata plana
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un batedor de varetes
Elaboració
Quan anem a comprar els llucets, demanem que ens els obrin en forma de ventall ben plans,
Tot seguit, fem les boles de meló a la romana com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, salem,enfarinem, passem per ou batut i fregim els llucets, fins que veiem que són daurats.
En el moment de muntar el plat, fiquem quatre llucets en forma de mitja lluna a la part de dalt, i a la part de baix fem un niu amb deu boletes de meló, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: