Llucets arrebossats amb boles de meló a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Un bol gran de vidre
Una safata plana
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una aranya de filferro
Un batedor de varetes

Elaboració

Quan anem a comprar els llucets, demanem que ens els obrin en forma de ventall ben plans,
Tot seguit, fem les boles de meló a la romana com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, salem,enfarinem, passem per ou batut i fregim els llucets, fins que veiem que són daurats.
En el moment de muntar el plat, fiquem quatre llucets en forma de mitja lluna a la part de dalt, i a la part de baix fem un niu amb deu boletes de meló, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se