Bonítol amb tomàquet, alls fregits i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Una paella gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls laminats i quan comencen a estar daurats, afegim vuit cullerots de sofregit de tomàquet (el fem com explico a la meva recepta), un got de vi blanc, i deixem que redueixi a foc baix.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els talls de bonítol salpebrats i enfarinats, tres minuts per cada banda, i els afegim a la cassola juntament amb el sofregit.
Tot seguit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu mints més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta també la podem fer amb tonyina fresca


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se