Gambots amb romesco i mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metal·lica
Uns estalvis
Una paella gran
Una safata plana
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, pelem els gambots tot deixant els caps, i els sofregim en una paella amb un raig d'oli uns tres minuts, i tot seguit els flamegem amb un raig de conyac i els reservem en una safata plana.
Seguidament en una cassola marinera gran, fiquem un got de conyac i quan és calent l'encenem.
Quan encara el conyac és ences, afegim el romesco i anem remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el fumet de peix i seguim remenant amb el batedor, i tot seguit afegim els gambots i les mongetes de Santa Pau, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se