Llobarro a la navarra amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Navarra
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella fonda
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata amb un paper de cuina
Vuit escuradents
Una safata plana per la farina

Elaboració

Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i un cop fet, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'exccés d'oli.
Seguidament netegem els llobarros, els hi traiem el cap i les tripes, els hi fiquem un tall de pernill a dintre a lo llarg, emboliquem cada llobarro amb dues tires de cansalada amb dos escuradents, els passem per farina, i els fregim en una paella fonda amb oli d'oliva fins que són fregits al nostre gust.
En el moment de muntar el plat, fiquem un llobarro al cap d'amunt de cada plat, retirem els escuradents, i a la part de baix del plat, fem un niu amb el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se