Tonyina marinada amb salsa de soja
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 grms de tonyina tallada a tacos
- 1 ampolla de soja líquida
- Mel
- Mostassa
- Aigua
8 racions
Elaboració
Tot i que per la confecció del plat cal que la tonyina estigui descongelada, primer s'ha de congelar per evitar l'anisakis ja que es menja crua. Jo, però , acostumo a comprar-la directament congelada i ja tallada a tacos.
En un bol gran es posa l'ampolla de soja líquida, la mateixa quantitat d'aigua, una cullerada de mel (jo la poso bastant plena però va a gustos) i una altra cullerada generosa de mostassa de Dijon (pot ser a l'Ancianne, també queda molt bona)
Es barreja bé tot i es posa la tonyina dins de la salsa durant dues hores com a mínim. Després es serveix freda i amb una mica de la mateixa salsa que s'ha utilitzat per marinar.
5min
Notes
Sola està molt bona però també es pot servir amb amanida.
Es conserva perfectament 48 hores a la nevera, però sempre coberta amb la salsa de marinar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8696 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.