Espigalls arrebossats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 700 grams d'espigalls
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Tres ous batuts
- Un brot de julivert
6 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una escorredora
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, bullim els espigalls nets i tallats en trossos regulars, fins que són cuits al seu punt i els reservem.
Seguidament, els passem per farina i ou batut, i els anem fregint fins que són daurats, i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, els fiquem en una safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta tant ens pot servir de guarnició, com d'aperitiu.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1962 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.