Bunyols de Poma
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Ous
- Oli
- Llet
- Sucre
- Farina
- Paper de gasosa
- Poma
Elaboració
Agafem un ou, el partim pel mitig,la costa del ou serà la mida, 50 grams de sucre per ou, dos mitig ou de llet,mitig ou d'oli,un paper de gasosa per ou.
Agafem un vol i posem els ous la farina el oli la llet sucre i una poma feta a buccins i la posem al vol i la farina que no quedin massa espesa la ultima cosa que si posa es la gasosa, se agafa una paella fonda i s'hi posa una mica de oli amb una cullera petita es posen a fregí i quan estiguin fregides es posen amb poper de cuina per que no quedin olioses i s'ensucren.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.