Conill fregit amb alls i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos conills d'un quilo de pes cadascun tallats a trossos regulars
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dues fulles de llorer
  • Deu alls amb pell aixafats
  • Un got de vi ranci
  • Pebre negre en grà
  • Sis cebes pelades
  • Aigua

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un wok gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, salpebrem el conill i el sofregim en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, a foc viu fins que estigui ben enrossit.
A part, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: les sis cebes tallades a juliana, juntament amb els alls aixafats, un grapat de grans de pebre negre i dues fulles de llorer.
Deixem que coguin les cebes a foc baix, fins que veiem que començen a ser toves, i els hi afegim un got de vi ranci, un dit d'aigua, corregim de sal i deixem que s'acabin d'estovar.
Tot seguit, ho afegim a la cassola amb el conill i deixem que s'acabi de coure tot junt, fins que el conill estigui ben cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: