Amanida exòtica de cigrons
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cigrons 500grs
- Ceba deshidratada /1ceba tendra
- Pipes de carbassa ( 2 grapats)
- Papaia deshidratada 1 grapat
- 1 Mango
- 2 o 3 Margallons
- 8/9 Maduixots / maduixes
- Vinagreta d'ametlla i maduixes
4 racions
Elaboració
Posar els cigrons en remull el dia abans al vespre.
L'endemà posar-los a bullir 1 hora i 30 min més o menys( depèn de la duresa de l' aigüa de cada contrada ).
Un cop cuits , refredar-los .
Barrejar tots els ingredients.
Fer una vinagreta amb ametlles i maduixots, sal, pebre i vinagre.
Emplatar
Amanir-ho per el damunt uns minuts abans de menjar i ... a disfrutar !!!
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.