Arròs amb tripa i cocotxes de bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Marca per paelles
- Fumet de peix
- Dotze cocotxes de bacallà dessalades
- Sis tripes de bacallà dessalades
- Sal (si cal)
- 400 grams d'arròs tipus "Bomba" Montsià
- Picada d'all, julivert i oli, feta amb la batedora elèctrica
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Una fulla de llorer
4 racions
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Un cassó gran
Un colador fi
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, una branca d'api, una fulla de llorer i mitja ceba pelada,
Bullim durant deu minuts les tripes i les cocotxes de bacallà, les escorrem i les reservem.
Seguidament, fiquem quatre cullerots de marca per paella, 400 grams d'arròs un bon raig de picada, i ho remenem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim la tripa tallada a trossos menuts i les cocotxes senceres, i ho remenem una mica amb l'espàtula de fusta,
A continuació,afegim el fumet de peix fins a l'altura de les nanses, i ho deixem coure en el foc uns deu minuts.
Ja per acabar, corregim de sal i fiquem la paella en el forn a 180º, fins que l'arròs ja és cuita al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota la paella.
45min
Notes
Aquesta és una paella típica de la Quaresma
Etiquetes: Cuina de primavera La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.