Tomàquets farcits amb macarrons a la bolonyesa amb salsa Aurora gratinats
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de macarrons de la mida més petita
- Aigua
- Sis tomàquets vermells de mida grossa
- Salsa bolonyesa
- Salsa Aurora
- Formatge ratllat
- Sis nous de mantega
- Sal
6 racions
Utensilis
Una safata refractària rectangular gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora
Un estri per buidar fruites
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els macarrons, els escorrem i els reservem.
Tot seguit, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la barregem amb els macarrons i ho reservem.
Seguidament, agafem els tomàquets, els hi tallem la part de dalt com si fos un barret, i amb l'ajud de l'estri per buidar fruites, els anem buidant fins arribar en el fons del tot.
A part, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Ja per acabar, omplim els tomàquets amb els macarrons amb bolonyesa, el fiquem a la safata refractària ben drets, els cobrim amb la salsa Aurora, els espolsem amb formatge ratllat, els afegim una nou de mantega al cap de munt, i els gratinem a 180º, fins que el formatge ja és ben daurat, i ja els podrem servir a taula en la safata refractària, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels tomàquets farcits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1864 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.