Medallons de rap amb salsa de cava, i cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fi
Una cassola marinera metàl·lica gran
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses, i un cop obertes, colem el suc el passem per un colador fi, i reservem tant el suc com les cloïsses.
Seguidament, netegem la cua de rap, i amb l'ajuda d'un ganivet la tallem en dues parts a lo llarg resseguint l'espina central, i tot seguit tallem els lloms en medallons d'un dit d'ample, i els reservem.
A part, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada, i quan ja és ben rossa, afegim un polsim de farina, el cava, i ho remenem amb el batedor de varetes fins que arrenca el bull.
Tot seguit, afegim el pot de nata, i deixem que bulli uns deu minuts més.
Seguidament, passem la batedora elèctrica amb l'ajuda d'un colador fi, i ho passem a la cassola marinera, on acabarem de fer la recepta.
A continuació, fiquem la salsa de cava, afegim el suc d'obrir les cloïsses, corregim de sal, i deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, afegim els medallons de rap salpebrats posem el foc baix, i deixem que vagin coent-se els medallons, fins que ja estiguin cuits al nostre gust.
Per acabar, ho espolsem amb força julivert picat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: