Aletes de pollastre a la graella amb patates a lo pobre
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Patates a lo pobre per quatre racions (les trobareu a les meves receptes)
- Setze aletes de pollastre amb la punta tallada
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Patates
- Ceba tallada a juliana
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Unes pinces per la graella
Una safata metàl·lica fonda pel forn
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, salpebrem les aletes i les posem a la graella perquè es coguin al nostre gust, i un cop cuites les fiquem de quatre en quatre en cadascun dels plats, posades a la part de dalt del plat, i les reguem amb un bon rajolí d'oli d'oliva.
Ja per acabar el plat, fem un niu de patates a lo pobre a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.