Aletes de pollastre a la graella amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre per quatre racions (les trobareu a les meves receptes)
  • Setze aletes de pollastre amb la punta tallada
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Patates
  • Ceba tallada a juliana

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Unes pinces per la graella
Una safata metàl·lica fonda pel forn

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, salpebrem les aletes i les posem a la graella perquè es coguin al nostre gust, i un cop cuites les fiquem de quatre en quatre en cadascun dels plats, posades a la part de dalt del plat, i les reguem amb un bon rajolí d'oli d'oliva.
Ja per acabar el plat, fem un niu de patates a lo pobre a la part de baix, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: