Salmó amb salsa marinera

Ingredients

  • 4 rodanxes de salmó, 4 porros fins, 2 carbassons petits o 1 de gros, 200 g de cloïsses, 200 g de gambes, 200 ml de crema de llet, i llimona, julivert, sal, pebre i oli.

4 racions

Elaboració

Fregiu amb oli les gambes i el julivert i reserveu-ho.
En el mateix oli fregiu-hi els porros tallats a rodenxetes i el carbassó pelat i tallat a trossos, afegiu-hi sal i pebre, la nata i passeu-ho per la batedora.
Obriu les cloïsses al vapor.
Poseu en una paella les rodanxes de salmó i deixeu-les agafar color per tots costat i afegiu-hi la salsa, les cloïsses i les gambes. Deixeu-ho coure uns 3 minuts. Ajustar de sal i pebre.
Servir adornat amb rodanxes de llimona.

1h

Notes

Quedan millor les rodanxes de la part de dalt del salmó


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: