Cuixetes de pollastre estofades amb pebrots i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una safata refractària gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, en una safata refractària fiquem : les deu cuixetes de pollastre salpebrades, les espolsem amb herbes provençals, i els hi afegim un got de conyac, un got de vi ranci, un bon raig d'oli d'oliva, els alls aixafats i dues fulles de llorer.
Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que les cuixetes estiguin mig cuites i les reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba tallada a juliana, i els pebrots vermells tallats a juliana.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, hi afegim el contingut de la safata refractària, i els bolets escorreguts, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que veiem que les cuixetes estiguin cuites, i els bolets també.
Seguidament, corregim de sal, ho deixem coure dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se