Coca de pasta de full amb porros, xampinyons i salsitxes frankfurt
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Una placa de pasta de full
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- La part blanca de sis porros
- 500 grams de xampinyons frescos
- Deu salsitxes de frankfurt
- Farina
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Formatge ratllat
5 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar
Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb el corró, i amb l'altre corró la punxem.
Tot seguit, la tallem a 35 centímetres de llarg per 25 d'ample, i la fiquem a la placa de forn damunt el paper sulfurat.
A continuació, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta, i un cop fet, l'escampem per tota la superfície de la coca.
A part, tallem els porros a rodelles, els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin cuits, i els escampem pel damunt del sofregit de tomàquet.
Seguidament, netegem els xampinyons, els filetegem i els fregim en la paella amb oli d'oliva, salpebrats, i quan estiguin fregits, els repartim per tota la superfície de la coca, i seguidament, escampem pel damunt les salsitxes de frankfurt tallades a rodelles, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho enfornem a 180º, fins que tant la pasta de full com el formatge estiguin daurats, ho traiem del forn, i ho posem a la safata de cartró amb blonda, i amb unes tisores ho tallem en porcions com si fossin canapès, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1741 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.