Verats fregits a la Navarra
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc verats de mida gran
- 500 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Sal
- Cinc talls de pernil dolç tallats fins
- Cinc llesques de cansalada fumada tallades fines
- Farina
5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata de porcellana rectangular gran
Una safata plana metàl·lica
Elaboració
Primerament netegem els verats, els obrim per la meitat, i els farcim amb un tall de pernil dolç doblegat en dues meitats.
Tot seguit, emboliquem cada verat amb un tall de cansalada, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin ben daurats, i el ficarem a la safata de porcellana en una renglera a la part de dalt.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim les mongetes del ganxet, i quan ja estan fregides, les posarem a la safata com acompanyament dels verats, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.