Pollastre amb salsa de cava i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre tallat a trossos, 1 fulla de llorer, 300 g de bolets de temporada, 3 cullerades de nata liquida, 350 ml de cava sec, farina, oli, sal, i pebre.
6 racions
Elaboració
Elimineu pa pell del pollastre, salpebreu-lo, enfarineu-lo, espolseu la farina que sobri i daureu-lo en una cassola al oli per tots costats.
Regueu-lo amb el cava, afegiu-hi el llorer i deixeu-lo coure uns 20 minuts.
Mentres netegeu els bolets, talleu-los a lamines, incorporeu-los al pollastre i afegiu-hi una mica de caldo si fos necessari. Proseguiu la cocció 20 minuts més, giran el pollastre de tant en tant.
Afegiu-hi la nata i rectifiqueu de sal.
Podeu posar-hi bolets en conserva o congelats. Afegiu-los a la cassola sense descongelar i continuar la cocció.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1572 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.