Patates tallades en quadrats fregides amb salsa d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rectangular gran de porcellana
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta, amb els filets d'anxova tallats a trossos ben remenats.
Seguidament, pelem les patates, les tallem en quadrats de mida mitjana, i les fregim en una paella amb força oli d'oliva fins que estiguin cuites, i les fiquem en un bol de vidre.
A continuació, afegim la salsa d'anxoves amb els filets trossejats i ho remenem tot ben remenat, i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana per servir-ho a taula per tal de fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és com les patates braves, però en comptes de salsa de braves, porta salsa d'anxoves.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se