Coca de pasta de full amb espinacs, pinyons i formatge de cabra
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Farina
- 300 grams d'espinacs naturals o congelats
- 150 grams de pinyons
- Un tros de formatge de cabra rodó
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Sofregit de tomàquet
- Julivert
5 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfurat
Un cassó gran
Una safata de rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un polvoritzador de plàstic
Una escorredora
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs quatre minuts, juntament amb un ram de julivert, i un cop cuits els escorrem i deixem que refredin.
Seguidament, espolsem amb farina el marbre de la cuina i amb el corró, estirem la pasta de full, i amb l'altre corró la punxem, i tot seguit la tallem a 35 centímetres de llarg per 20 d'ample, i la posem a la placa del forn damunt el paper sulfurat.
A continuació, aboquem dos cullerots de sofregit damunt la pasta de full, i amb l'espàtula plana l'escampem per tota la superfície.
Seguidament, piquem els espinacs amb un ganivet, els repartim al damunt de la coca, escampem els pinyons pel damunt, i tot seguit repartim unes rodanxes de formatge de cabra tallades no massa primes, i ja podem enfornar la coca a 180º, fins que la pasta de full ja estigui daurada.
Per acabar, posarem la coca a la safata de cartró, i ja la podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4194 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.