Arròs a la cassola amb bolets i crestes de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • Un pot de barreja de bolets de 500 grams
  • Dotze crestes de pollastre
  • Marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Colorant per l'arròs
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Una fulla de llorer

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament en un cassó amb: aigua, sal, un grapat de grans de pebre negre, una branca d'api, mitja ceba pelada i una fulla de llorer,posem a coure les crestes de pollastre prèviament ben netes de les plomes que puguin tenir, i un cop cuites, les tallem en dues meitats i les reservem.
Tot seguit, escorrem els bolets i els saltem en una paella amb un raig d'oli fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un rajolí d'oli d'oliva, fiquem tres cullerots de marca per paelles juntament amb els bolets, les crestes i l'arròs amb tres cullerades de picada, ho remenem i tot seguit afegim quatre cullerots de brou de pollastre i un polsim de colorant, i deixem que arrenqui el bull uns deu minuts, i ho anem remenant amb una espàtula de fusta.
Tot seguit, corregim de sal, i si cal afegir-hi brou l'anem afegint poc a poc, fins que l'arròs estigui cuit al nostre gust, i ja el podrem deixar reposar cinc minuts fora el foc, i ja el podrem servir a taula, amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: