Flam de mato
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de mato
- 1 iogur natural
- 125 g de sucre
- 4 ous
- Caramel liquid
4 racions
Utensilis
1 batedora electrica
1 colador fi
4 flameres
1 safata fonda amb aigua que pugui anar al forn
Elaboració
Escalfeu el forn a 170ºC
Escorreu el mato i poseu-lo al vas de la batedora. Afegiu-hi el iogur, el sucre i els ous i tritureu-ho tot fins que quedi una barreja homogenea.
Aboqueu a poc a poc el caramel a 4 flameres, ballugueu-les una mica perque es distribuexi bé per el fons i les parets. Ompliu-les amb la preparació anterior.
Poseu-les a coure al forn al bany María de 35 a 40 minuts.
Retireu-les i deixeu-les refredar i posu-les a la nevera.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2641 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.