Puding de fruits del mar

Ingredients

  • 200 g de lluç
  • 200 g de rap
  • 100 g de gambes
  • 8 musclos
  • 1 ceba
  • 4 ous
  • 75 g de mantega
  • 100 ml de vi blanc
  • 1 llimona
  • Maionesa
  • Fulles d'enciam

6 racions

Elaboració

Poseu el peix a coure al forn (escalfat) amb 250 ml d'aigua, el vi, la ceba tallada a rodanxes, sal i el suc de llimona durant 10 a 12 minuts amb el forn ja calent.
En un cassó amb poc oli, fregiu-hi les gambes, retireu-les i en el mateix oli feu una beixamel una mica espessa amb 50 g de farina, 60 g de mantega i el liquid de la cocció del peix (370 a 400 ml), salpebreu i seguidamente afegiu-hi els ous batuts i el peix esmicolat (les gambes i els musclos es reserven per adornar.
Aboqueu la barreja en un motlle de cake o flamera engrasats i amb paper al fons. Coeu-ho al forn al bany María durant 1 hora. Quan estigui cuit, deixeu-ho refredar una estona, després treure'l del motlle aboqueu-lo damunt d'una safata.
Cobriu-lo amb la salsa maionesa, i la resta serviu-la amb salsera.
Adorneu amb les gambes i els musclos i unes fulles d'enciam per tots els costats.

1h

Notes

Podeu posar-hi el peix que més us agradi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: