Puding de fruits del mar
Ingredients
- 200 g de lluç
- 200 g de rap
- 100 g de gambes
- 8 musclos
- 1 ceba
- 4 ous
- 75 g de mantega
- 100 ml de vi blanc
- 1 llimona
- Maionesa
- Fulles d'enciam
6 racions
Elaboració
Poseu el peix a coure al forn (escalfat) amb 250 ml d'aigua, el vi, la ceba tallada a rodanxes, sal i el suc de llimona durant 10 a 12 minuts amb el forn ja calent.
En un cassó amb poc oli, fregiu-hi les gambes, retireu-les i en el mateix oli feu una beixamel una mica espessa amb 50 g de farina, 60 g de mantega i el liquid de la cocció del peix (370 a 400 ml), salpebreu i seguidamente afegiu-hi els ous batuts i el peix esmicolat (les gambes i els musclos es reserven per adornar.
Aboqueu la barreja en un motlle de cake o flamera engrasats i amb paper al fons. Coeu-ho al forn al bany María durant 1 hora. Quan estigui cuit, deixeu-ho refredar una estona, després treure'l del motlle aboqueu-lo damunt d'una safata.
Cobriu-lo amb la salsa maionesa, i la resta serviu-la amb salsera.
Adorneu amb les gambes i els musclos i unes fulles d'enciam per tots els costats.
1h
Notes
Podeu posar-hi el peix que més us agradi.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1042 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.