Muffins (magdalenes) de taronja i vainilla

Ingredients

  • 50 ml de suc de taronja
  • La ratlladura d’una taronja
  • 200 gr d’ous
  • 200 gr de sucre de canya
  • 5 ml de essència de vainilla
  • 200 gr d’oli de oliva verge extra suau (arbequina)
  • 220 gr de farina
  • 1 pessic de sal
  • 8 gr de impulsor (Royal)
  • 70 gr de taronja confitada
  • Sucre bolat de taronja (opcional)

20 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

En un recipient que no estigui fred, batre els ous amb el sucre fins a aconseguir una crema suau (punt de cinta). Afegir la ratlladura i el suc de taronja. Barrejar amb les barnilles fins que munti (10 min aproximadament). Afegir l’oli en fil i barrejar be fins aconseguir una massa homogènia.
Incorporar la farina tamisada junt el impulsor i la sal. Barrejar el just i afegir la taronja confitada tallada a trossets molt petits i remoure per integrar els trossets a la massa.
Deixar reposar al menys una hora a la nevera.
Pre-escalfar el forn a 180º, escalfor a dalt i avall (sense aire).
Preparar un motllo per magdalenes (untat amb mantega i enfarinat o disposar paperets de magdalena directament en els forats del motllo)
Abocar la massa en els motllos de les magdalenes fins un dit de la vora. Decorar amb sucre bolat de taronja (opcional).
Fornejar durant 20 minuts aproximadament. Comprovar que les magdalenes estiguin fetes (prova del escuradents), retirar del forn i esperar 10 minuts abans de desemmotllar-les. Deixar refredar completament sobre una reixeta.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: