Salmó a daus estofat amb carxofes i espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó gran amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, escaldem les carxofes i els espàrrecs tallats a trossos regulars uns deu minuts, i tot seguit, els escorrem i reservem.
Seguidament, en una cassola fonda,sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats, una fulla de llorer, i quan tot plegat ja està ben sofregit, hi afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim quatre cullerots de fumet de peix i deixem que arrenqui el bull uns vint minuts, i seguidament, hi afegim els espàrrecs, les carxofes i els daus de salmó salpebrats, deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se