Cassoleta marinera de popets amb patates i allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis de vímet
Un morter amb la seva ma
Un setrill de vidre
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, farem l'allioli com explico a la meva recepta i quan en tinguem fets uns tres dits, el reservem.
A part, pelem les patates, les escapcem i les reservem en el bol de vidre cobertes amb aigua freda.
Seguidament, rentem els popets i els posem a la cassola juntament amb: els alls aixafats, el llorer,les cebes tallades a juliana,
un cullerot de sofregit de tomàquet, un cullerot de fumet de peix, un got de vi blanc, i un bon raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, ho remenem amb les mans ben netes, tapem la cassola, i ho posem a foc mitja fins que veiem que els popets ja comencen a estar mig cuits, i llavors afegim les patates i deixem que cogui tot plegat fins que les patates estiguin gairebé cuites, corregim de sal i ja podem afegir-hi l'allioli i amb les nanses de la mateixa cassola ho remenem tot donant-hi unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat dotze minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, ho retirem del foc, i ho deixem reposar cinc minuts, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis de vímet a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se