Pollastre amb salsa de cava i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 contres de pollastre
  • Farigola
  • 300 g de bolets de temporada o congelats
  • 3 cullerades de nata liquida
  • 350 ml de cava sec
  • 1 tasa de farina
  • Oli, sal i pebre blanca

4 racions

Elaboració

Elimineu la pell del pollastre, poseu-hi sal i pebre i enfanineu-lo, sacsageu-lo lleugerament per eliminar el excés de farina.•En una cassola gran amb 4 cullerades d’oli i daureu els trossos de pollastre per cada costat.
Regueu-ho amb el cava, poseu-hi el llorer, sal i coeu-lo tapat durant uns 20 minuts.
Mentres tant, netegeu els bolets, talleu-los a lamines, incorporeu-los a la cassola i afegiu-hi si fos necesari una mica de caldo calent. Continieu la cocció 20 minuts més, tombant el pollastre de tan en tant.
Afegiu-hi la nata i rectifiqueu-ho de sal.

1h 10min

Notes

jo no hi poso llorer


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1685 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: