Pollastre amb salsa de cava i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 contres de pollastre
- Farigola
- 300 g de bolets de temporada o congelats
- 3 cullerades de nata liquida
- 350 ml de cava sec
- 1 tasa de farina
- Oli, sal i pebre blanca
4 racions
Elaboració
Elimineu la pell del pollastre, poseu-hi sal i pebre i enfanineu-lo, sacsageu-lo lleugerament per eliminar el excés de farina.•En una cassola gran amb 4 cullerades d’oli i daureu els trossos de pollastre per cada costat.
Regueu-ho amb el cava, poseu-hi el llorer, sal i coeu-lo tapat durant uns 20 minuts.
Mentres tant, netegeu els bolets, talleu-los a lamines, incorporeu-los a la cassola i afegiu-hi si fos necesari una mica de caldo calent. Continieu la cocció 20 minuts més, tombant el pollastre de tan en tant.
Afegiu-hi la nata i rectifiqueu-ho de sal.
1h 10min
Notes
jo no hi poso llorer
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1685 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.