Fusilli lunghi a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, posem a coure la pasta trencada en trossos regulars fins que estigui cuita al "dente", i tot seguit l'escorrem i la reservem.
A part, netegem les cananes, les tallem en trossos petits, i les saltem en el wok amb un raig d'oli d'oliva fins que estiguin gairebé cuites, i tot seguit hi afegim: les cebes, els alls i la fulla de llorer.
Quan tot plegat ja està ben fregit, hi afegim: els musclos, les gambes, tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim dos cullerots de fumet de peix, i a foc baix deixem que arrenqui el bull uns dotze minuts.
A continuació, hi afegim la pasta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i amb el mànec del wok hi donem unes voltes, i tot seguit ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en cinc plats fondos.

1h

Notes

Aquest tipus de pasta. la podreu trobar en els supermercats SPAR, de la marca Garofalo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se