Saltat d'espinacs amb musclos i gambes
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de vianda de musclos congelada
- 300 grams de gambes pelades
- 500 grams d'espinacs congelats
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Tres alls aixafats
- Sal
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Una fulla de llorer
4 racions
Utensilis
Un Wok mitjà
Un cassó gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els espinacs, i un cop cuits, els escorrem, els picolem amb un ganivet, i els reservem.
Seguidament, en un Wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba picolada, els alls i la fulla de llorer.
Seguidament, afegim el sofregit de tomàquet i un raig de vi blanc.
Tot seguit, afegim els musclos, les gambes i els espinacs, corregim de sal, donem unes sacsejades amb el mateix wok, i deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho podrem treure a taula en el mateix Wok, amb un plat de fusta a sota.
1h
Notes
L'estri adient per fer aquesta recepa és el Wok.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del wok Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2206 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.