Ous remenats amb verduretes i pa fregit
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc llesques de pa de motlle
- Oli d'oliva
- Un manat d'alls tendres
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Tres carxofes de mida petita
- 150 grams de xampinyons naturals
- Sal
- Pebre negre en pols
- Deu ous batuts
- Julivert picolat
5 racions
Utensilis
Un wok
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Una safata metal·lica amb un paper de cuina
Una paella gran
Elaboració
Primerament, netegem els xampinyons, els filetegem i els fiquem en el wok amb un raig d'oli d'oliva.
Seguidament, netegem les carxofes, les netegem, les tallem a làmines fines i les afegim amb els xampinyons.
Tot seguit, netegem els alls tendres, els tallem en brunoise ben menuda i els afegim en el wok.
Ja per acabar, netegem els espàrrecs verds, els tallem ben menuts i els fiquem en el wok amb la resta de verdures. Mentre es couen les verdures a foc baix, les anem saltant amb l'ajud del mànec del wok, i a part en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle tallades en triangle i quan són daurades, les reservem damunt un paper de cuina.
Quan les verdures ja són cuites, afegim els ous batuts amb un polsim de sal, remenem amb l'espàtula de fusta fins que estigui ben quallat al nostre gust, i ja ho podem repartir damunt la safata de porcellana.
Seguidament, fiquem els triangles de pa fregit pel voltant de la safata, ho espolsem pel damunt amb el julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina del wok Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2123 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.