Cassola de troncs de lluç amb patates, carxofes i favetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una cassola fonda metàl·lica
Una escorredora
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim uns tres minuts, els troncs de lluç salpebrats i enfarinats, i un cop fregits, els reservem damunt d'una safata amb un paper de cuina.
A part, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal, una fulla de llorer, una branca d'api, mitja ceba pelada, i un brot de julivert, coem les carxofes i les favetes fins que estiguin cuites al "dente", i ho reservem en la mateixa cassola.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim :les cebes picolades, els alls aixafats, i una fulla de llorer, i quan tot plegat esta ben sofregit, i afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, i dues cullerades de carn de nyores, i quan tot plegat esta ben fregit, hi afegim un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, hi afegim les patates pelades i escantonades a trossos regulars, juntament amb tres cullerots de fumet de peix, i a foc baix deixem que vagin coent-se.
Quan les patates ja són mig cuites, hi afegim les carxofes i les favetes escorregudes, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts, i tot seguit hi afegim els troncs de lluç. i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més, i llavors
ho corregirem de sal, i ho espolsarem amb julivert picolat, apaguem el foc, ho deixem reposar cinc minuts, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se