Pizzes de pa de pagès

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pa de pagès 1/2 tallat
  • 200 grams de pernil cuit
  • 150 grams tonyina
  • 100 grams de formatge rallat
  • 100 grams de sobrassada
  • Tomaques per sucar pa
  • 100 grams d'olives cense pinyol
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

6 racions

Elaboració

El pa millor que tingui un dia.
Posarem les llesques de pa al forn a torrar per les dues cares,quan estaran torrades les sucarem amb tomaquèt i oli i una mica de sal ferem unas llescas de les qaurem sucat els i posarem tonyina i un pols de formatge i unas quantes olives,unas altres sucades de tomaquet i posarem pernil cuit i un pols de formatge i tambe i posarem unas quantes olives,i les altres llescas els i posarem sobressada i quan estigin totes les llesques preparades les posarem al forn i quan veurem que es dereteix la sobressada i el formatge està gratinat estaran les llesque fetes es però que us agradi.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4327 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: