Arrós amb costella i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 talls de costella de porc
- 3 tasses de tallat d'arrós
- 1 pot de bolets variats
- 1 ceba tendra mitjana
- 3 cullerades de postre de tomàquet fregit
- Aigua
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Salpebrem les costelles i les fem enrossir en una cassola amb oli. Les reservem.
Ratllem la ceba i la posem al mateix oli amb un polsim de sal fins que quedi daurada.
Afegim el tomàquet i ho barregem, deixant coure fins que redueixi.
Posem els bolets i els fem coure fins que treguin l'aigua.
Hi posem l'arròs barrejant-ho amb la salsa. Tot seguit hi afegim la carn i cobrim amb aigua.
Deixem coure a foc mitjá alt fins que l'aigua desaparegui, remenant de tant en tant i rectificant de sal si convé.
Retirem del foc i tapem amb un drap de cuina, deixant que reposi uns 5 minuts. Ja ho podem servir.
30min
Notes
L'aigua es pot substituïr per caldo de verdura.
Els bolets poden ser els que tinguem a mà.
Es pot decorar amb pebrot vermell escalivat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3090 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.