Guatlles al conyac amb dàtils
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Guatlles
- 1 ceba tendra
- 1 porro
- 1 copa de conyac
- 6 dàtils
- Caldo de pollastre
- Oli
- Sal
- Pebre
- Farigola
1 racions
Elaboració
En una cassola, escalfem l'oli i afegim la ceba i el porro picats amb un polsim de sal, cuinant-los durant uns 3 minuts.
Afegim les guatlles salpebrades i la farigola. Les cuinem girant-les fins que canviïn de color.
Posem el conyac i eperem que marxi l'alcohol.
Afegim els dàtils i el caldo cobrint fins la meitat de les guatlles. Cuinem a foc mig durant uns 7 minuts per cada banda, o fins que el lìquid redueixi.
Quan la salsa quedi al nostre gust, parem el foc i servim
35min
Notes
El caldo de pollastre es pot canviar per aigua.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1710 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.