Guatlles rostides al forn amb cansalada i patates a la papillota
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre guatlles
- Setze talls de cansalada fumada tallats una mica gruixuts
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi ranci
- Herbes provençals
- Dues fulles de llorer
- Quatre alls aixafats
- Pebre vermell dolç
- Dues patates mitjanes
4 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Una safata plana pel forn
Paper d'alumini
Quatre plats grans de porcellana blanca
Escuradents
Elaboració
Primerament, rentem les patates, les fiquem damunt un full de paper d'alumini, les espolsem amb sal i pebre negre en pols, hi afegim un raig d'oli d'oliva, emboliquem el full de paper tot fent una pilota, i ho enfornem a 180º, fins que punxem amb un escuradents i les patates són toves, i les reservem.
Tot seguit, netegem les guatlles, els hi tallem el coll arran, i les obrim en dues meitats a lo llarg. Seguidament, les salpebrem, i les emboliquem amb les tires de cansalada i les fixem amb un escuradents. A continuació, les fiquem en una safata fonda per anar al forn, les espolsem amb herbes provençals, les reguem amb vi ranci, un raig d'oli, un dit d'aigua, afegim el llorer i els alls i les enfornem a 180º, fins que estiguin cuites.
Tot seguit, retirem els escuradents i fiquem dues meitats de guatlla en cada plat, i a la part de baix, fiquem mitja patata oberta per la meitat amb una un polsim de sal, pebre vermell i un rajolí d'oli, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3439 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.