Conill amb rovellons i patata
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 espatlles de conill
- 4 rovellons mitjans
- 1 patata mitjana
- 1 ceba tendra petita
- 2 cullerades de postre de tomàquet fregit
- 1 copa de conyac
- Oli
- Sal
- Pebre
- Farigola
- Farina
- Aigua
2 racions
Elaboració
Salpebrem el conill i el passem per farina.
El fem enrossir en una cassola amb oli. Ho reservem.
Al mateix oli hi posem la ceba tallada en juliana amb una mica de sal. Deixem enrossir.
Afegim el tomàquet i reduïm.
Posem els rovellons trossejats amb una mica de sal i ho remenem tot. Deixem coure fins que els bolets treguin l'aigua.
Tallem la patata a daus, trencant el darrer tall per tal de que tregui el midó quan cogui i l'afegim. Ho barregem tot i hi posem el conyac i la farigola, deixant evaporar l'alcohol.
Afegim el conill i cobrim amb aigua. Fem coure fins que la salsa espesseixi.
Parem el foc i ja ho podem servir.
45min
Notes
L'aigua es pot substituï per caldo de carn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2562 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.