Ales de pollastre amb guarnició
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ales de pollastre
- 1 ceba
- 1 moniato
- Bolets
- Oli
- Sal
- Pebre
- All
- Julivert
2 racions
Elaboració
Per aquesta recepta, elaborarem tots els ingredients per separat.
Escalfar oli en una paella.
Posar la ceba tallada amb un polsim de sal i deixar enrossir. La reservem en un recipient amb paper de cuina per tal de eliminar l'oli sobrant.
Fregim el moniato tallat en tires, com si fossin patates, fins que quedi cruixent. El reservem també amb paper de cuina. La sal l'afegirem quan servim.
Salpebrem les ales de pollastre i les fregim al punt que volguem. Les reservem amb paper de cuina.
Tallem els bolets i els fregim amb all i julivert picats i una mica de sal.
Un cop fets tots els ingredients, parem el foc i els emplatem, afegint la sal al moniato.
30min
Notes
Es poden canviar els ingredients de la guarnició al gust.
En lloc de paella, es pot fer servir una fregidora.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1769 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.