Moniato farcit amb carn, poma i bolets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 moniatos
- 1 poma golden
- 1 ceba tendra
- Carn picada
- Bolets
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Rentem bé els moniatos i els fem al forn o microones. Els buidem i reservem.
En una paella amb oli hi posem la ceba picada amb un polsim de sal. Cuinem fins a enrossir.
Afegim la carn picada i hi posem sal i pebre. Remenem fins que canviï de color.
Hi posem la poma picada i ho barregem tot. Cuinem durant uns 3 minuts, remenant.
Piquem els bolets i els afegim, barrejant-ho tot bé. Tapem i deixem coure a foc lent durant uns 5 minuts, remenant de tant en tant.
Afegirem la carn dels moniatos, barregem i deixem coure 2 minuts més aproximadament. Rectificar de sal i/o pebre.
Retirem el farcit del foc i omplim els moniatos.
Hi posem formatge ratllat per sobre i ho fiquem al forn, prèviament escalfat a 180º. Gratinem al gust.
1h
Notes
Es pot acompanyar amb un puré de patates o de castanyes o amb un saltat de bolets.
Els bolets utilitzats en aquest cas, són rovellons i llenegues.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2674 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.