Peus de porc gratinats
Categoria:
Carns
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 2 kilos de peus de porc
- Dues fulles de llorer
- Una branqueta de farigola
- 1 kilo de tomaquets madurs
- 100 grams d'orenga
- 2 grans d'all
- Julivert
- 200 grams formatge rellat emmental
- 100 grams de mantega
- Sal
- 300 grams de farina de blat
3 racions
Utensilis
Olla, payella i safata per gratinar
Elaboració
Posaren una caçola tres litres d'aigua, amb sal junt amb el peus de porc partits amb cuatre trossos, el llorer i la farigola, posar a bullir un parell d'hores fins que estiguin ben tous, despres deixar refredar i treure el osos mes grossos, enfarinar i fregir amb oli d'oliva tins que quedin ben rossets, possarlos en una safata.
apart es ratllen els tomáquets, ben nets sense pell ni llavors, l'orenga, julivart una mica de suc de bollir els peus, despres es posa la salsa per sobre els peus el formatge y mantega i es gratinen
2h
Notes
es poden acompanyar amb una amanida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.