Llibrets d'albergínia, amb formatge i cansalada fumada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- Tres albergínies de mida grossa ( hem de treure'n setze rodanxes)
- 300 grams de formatge de bola en un tros
- Vuit talls de cansalada fumada tallats fins, sense la cotna
- Sal
- Farina
- Tres ous
- Oli d'oliva
- Pa ratllat
4 racions
Utensilis
Una paella fonda
Una paella gran
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata rectangular gran de porcellana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un ratllador pel formatge
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, en una paella gran sense oli, marquem un minut per cada banda, els talls de cansalada, tallats en dues meitats a lo ample, i els reservem.
A part, agafem el formatge de bola, el ratllem i el reservem en un bol de vidre.
Seguidament, tallem les albergínies al biaix, en talls de mig dit de gruix els salem, els enfarinem, els fregim dos minuts per cada cara, i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, en el marbre de la cuina, estenem vuit rodanxes d'albergínia, els hi afegim una capa de formatge ratllat, dos trossos de cansalada, i tot seguit ho tapem amb un altre tall d'albergínia, ho passem per farina, per l'ou batut, i per acabar ho passem pel pa ratllat, i ho fregim fins que veiem que els llibrets ja estan daurats, i amb l'aranya de filferro, els anem posant en una safata de porcellana, i ja els tindrem llestos per servir a taula.
1h
Notes
Aquesta recepta, la podem acompanyar : tant amb patates palla, cruixent de verdures, patates a la papillota,o qualsevol saltat de verdures.
Etiquetes: La cuina dels llibrets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.