Llibrets d'albergínia, amb formatge i cansalada fumada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres albergínies de mida grossa ( hem de treure'n setze rodanxes)
  • 300 grams de formatge de bola en un tros
  • Vuit talls de cansalada fumada tallats fins, sense la cotna
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous
  • Oli d'oliva
  • Pa ratllat

4 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una paella gran
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata rectangular gran de porcellana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un ratllador pel formatge
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una paella gran sense oli, marquem un minut per cada banda, els talls de cansalada, tallats en dues meitats a lo ample, i els reservem.
A part, agafem el formatge de bola, el ratllem i el reservem en un bol de vidre.
Seguidament, tallem les albergínies al biaix, en talls de mig dit de gruix els salem, els enfarinem, els fregim dos minuts per cada cara, i els reservem en una safata plana amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, en el marbre de la cuina, estenem vuit rodanxes d'albergínia, els hi afegim una capa de formatge ratllat, dos trossos de cansalada, i tot seguit ho tapem amb un altre tall d'albergínia, ho passem per farina, per l'ou batut, i per acabar ho passem pel pa ratllat, i ho fregim fins que veiem que els llibrets ja estan daurats, i amb l'aranya de filferro, els anem posant en una safata de porcellana, i ja els tindrem llestos per servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, la podem acompanyar : tant amb patates palla, cruixent de verdures, patates a la papillota,o qualsevol saltat de verdures.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2358 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: