Gambots amb alls i bitxo, sobre llit de tomàquet concasé

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Dues paelles mtjanes
Un plat de porcellana gran

Elaboració

Primerament, farem quatre cullerades de tomàquet concasé com explico a la meva recepta i un cop fet, el reservarem damunt la planxa calenta.
Seguidament, pelem els gambots i els saltem en una paella salpebrats, amb els alls laminats i un bitxo durant cinc minuts, i tot seguit els flamegem i els retirem.
A continuació, amb la mateixa paella a foc baix, anem remenant la paella com si fessim un "pil-pil", per tal de lligar tot el conjunt, com si es tractés d'una salsa i la reservem damunt la planxa calenta.
En el moment de muntar el plat, fem un llit amb el tomàquet concasé, al damunt posem els gambots ben repartits, els cobrim amb la salsa que hem fet, els esposem per sobre amb una mica de julivert picat, i ja els podrem servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta la farem per un comensal, peró podem fer tans plats com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se