Anxoves marinades amb vinagre d'arrós
Amb aquesta elaboració l'anxova té un gust finament dolcet mantenint el gust natural del peix.
És una manera diferent de marinar les anxoves. Perfecte per menjar entre àpets o en aperitius.
També es excel·lent com ingredient en una amanida fresca d'estiu amb tomate de temporada, enciam, meduixes i formatge, ben amanida amb oli verge, sal i orenga.
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Conserves
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 g d'anxova fresca de la costa
- 200 ml de Vinagre d'arrós
- 8 Torrades
- 8 Tomates de penjar
- Oli d'oliva verge
- Posin de salt, sucre i pebre negre.
4 racions
Elaboració
Les anxoves fresques s'han de netejar i treure l'espina a raig d'aixeta.
En un pot de vidre d'uns 300 ml col•loquem les anxoves esteses formant cercles i afegim el vinagre d'arrós fins cobrir. Tapem i tombem el pot uns quants cops per que tregui tot l'aire. Tornar a omplir amb vinagre el que falti i afegir una mica de sal, una mica de sucre i una mica de pebre.
Esperar 24 hores i ja es pot servir sobre unes torrades sucades amb tomàquet o en una amanida.
10min
Notes
Aconsello acompanyar aquest plat amb una cervesa negra.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2332 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.