Melmelada de nespres
Aquesta recepta me la va explicar el Sr. Jaume Enric d'Arbúcies, en pau descansi. Originàriament era amb carbassa de cabell d'àngel però es pot adaptar per a qualsevol tipus de fruita.
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1kg de nespres pelades i sense pinyol
- 1/2 kg de sucre
- 1 llimona sencera
- 1/2 branquilló de canyella
- 2 litres d'aigua mineral
15 racions
Elaboració
En un cassó gran hi posem tots els ingredients; les nespres per meitats i la llimona en 8 talls i es posa a coure a foc baix fins que només quedin dos dits d'aigua.
Es passa per la batedora (ha de quedar una consistència de melmelada). La posarem ens pots de vidre i si volem que es conservi duran mesos bullirem els pots a bany maria durant 1/2 hora.
1h 30min
Notes
Sobre una torradeta de nous i panses és exquisida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3267 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.