Melmelada de nespres

Aquesta recepta me la va explicar el Sr. Jaume Enric d'Arbúcies, en pau descansi. Originàriament era amb carbassa de cabell d'àngel però es pot adaptar per a qualsevol tipus de fruita.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1kg de nespres pelades i sense pinyol
  • 1/2 kg de sucre
  • 1 llimona sencera
  • 1/2 branquilló de canyella
  • 2 litres d'aigua mineral

15 racions

Elaboració

En un cassó gran hi posem tots els ingredients; les nespres per meitats i la llimona en 8 talls i es posa a coure a foc baix fins que només quedin dos dits d'aigua.
Es passa per la batedora (ha de quedar una consistència de melmelada). La posarem ens pots de vidre i si volem que es conservi duran mesos bullirem els pots a bany maria durant 1/2 hora.

1h 30min

Notes

Sobre una torradeta de nous i panses és exquisida.


Recepta de cuina de Melmelada de nespres

Posar tots els ingredients en un cassó gran

Recepta de cuina de Melmelada de nespres

Ha de coure fins que quedin només dos dits d'aigua

Recepta de cuina de Melmelada de nespres

Posar la melmalada en pots de vidre preferiblement petits

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: