Llom amb préssec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de llom tallat fi
  • 2 préssecs
  • Ceba
  • All
  • Conyac
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Salpebrem el llom i el passem per la paella
Retirem el tall de la paella i coíem els grans d'all, quan estiguin cuits hi posem el conyac i el deixem evaporar.
En una safata de forn i hi posem la ceba tallada ben fina, el préssec tallat a daus, el tall i per últim els alls amb el suc de la paella.
Posem la safata al forn i ho deixem coure una hora més o menys a uns 180º.

1h


Recepta de cuina de Llom amb préssec
Llom amb préssec al forn
per Teresa Olivé Climent

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: