Rotlle de carn picada
Categoria:
Carns
Estació: estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grms. de carn picada (pot ser de vedella, de porc, o mitad i mitad)
- 1 ou
- 1 cullerada de pa ratllat
- 2 cullerades de farina
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 6 cullerades d'oli
- Julivert
- Sal
- Conyac
4 racions
Elaboració
Posar en un bol, la carn picada, els alls i julivert picats, la sal l'ou batut i el pa ratllat.
Amasem be i formem el rotlle, l'enfarinem i el daurem amb l'oli calent, el reservem.
Amb el mateix oli daurem la ceba tallada fina a foc lent durant 10 minuts.Posem el rotlle de carn i afegim 1/2 copeta de conyac i una mica d'aigua, rectifiquem de sal, tapem la cassola i deixem a foc lent uns 30 minuts, donanli la volta de tant en tant.
Treurem la carn la tallem a rodanxes de 2 dits, acompanyades de la salsa ben calenta.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3806 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.