Cigrons de Divendres Sant

Ingredients

  • 1 kg de cigrons
  • 2 ous
  • Sal
  • Alls
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

Posarem els cigrons en remull el dia abans, com deu o dotze hores, els posarem a coure amb una mica de sal i quan estan cuits els deixarem a l'olla.
Amb un cassó posarem els ous a bullir i quan estaran cuits els pelarem.
Agafarem el morter i picarem els alls i el julivert amb una mica de sal, menters escorrerem els cigrons i els deixarem una mica de suc, l'hi posarem la picada que hem fet al morter i ho posarem al foc per que faci xup-xup, mentre tallarem els ous a quadres i ho tirarem tot a l'olla, tastarem per veure com està de sal i si convé ni posarem una mica, es molt fàcil de fer i molt bo.

45min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: