Menjablanc
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: catalunya
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet d'ametlles
- 100 grams de preparat de menja blanc
- 1 llimona
10 racions
Utensilis
Motlles per posar el menja blanc
Elaboració
Agafarem el litre de llet d'ametlla i la farem bullir i l'hi posarem la pell de la llimona. Guardarem una mica de llet d'ametlla que hi desfarem el sobre del preparat per fer el menjablanc, quan la llet estigui bullint treure'm la pell de la llimona i baixarem el foc, hi tirarem el preparat, i sense deixar de remenar per que no se'ns pugui agafar quan comenci a bullir ha d'estar vuit o deu minuts i quan estarà fet agafarem els motlles i els mullarem i els podrem omplir els motlles s'és mulle'ns és més fàcil de desmotllar.
El menjablanc es molt bo de menjar junt amb les orelletes.
30min
Notes
Per fer la llet d'ametlla agafarem 8 ó 9 cullerades de concentrat d'ametlla i és suficientment dolç.
Etiquetes: Ametlles Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2890 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.